Het personeel van de BSG wenst alle leerlingen een fijne zomervakantie! We zien jullie terug op dinsdag 4 september. Dan word je het 1e uur op school verwacht bij je nieuwe mentor, daarna volgen de lessen volgens rooster. Om 09.00 uur ontvangen we de brugklassen. Alleen de brugklassen hebben de eerste week een afwijkend programma. 

Deze week is nummer 33 van de BSG berichten verschenen. Wij wensen u veel leesplezier met het laatste nummer van dit schooljaar.

De officiële foto's van de diploma-uitreikingen mavo, havo en atheneum zijn via Magister gemaild naar alle examenkandidaten.  

Deze week is het themanummer van de nieuwe BSG berichten verschenen. Een bijzondere editie waarin we de uitgangspunten en werkwijze van de nieuwe BSG toelichten. Wij wensen u veel leesplezier.

Vandaag, woensdag 27 juni, kwamen bijna alle 180 aanstaande brugklassers langs op de BSG om hun klas en mentor te ontmoeten, op de foto te gaan en een rondleiding te krijgen. Het was geweldig om al die enthousiaste kinderen te zien. De eerste vriendschappen zijn gesmeed. Voor de leerlingen die op kamp waren tijdens de kennismaking dag is er een alternatieve datum geprikt. Jullie zijn van harte welkom op woensdag 4 juli 2018, ook om 14.00 uur.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

9 t/m 13 juli

ACTIVITEITENWEEK

Van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli staan voor alle klassen diverse activiteiten gepland. Van een schaaktoernooi en een bezoek aan Archeon voor de brugklassers, tot een voorstelling in theater De Vest voor de tweede en derde klassen. En van Project Samenhang, waaronder Kinetische Kunst in 2 en 4 atheneum tot workshops fotografie in 5 atheneum en een sportdag Hike voor alle derde klassen.