Vrijdag 8 september vond de sportdag voor 4 atheneum plaats bij de Lagune in Camperduin. Benieuwd naar de foto's? Je kunt ze hier bekijken.

Alle bommen en granaten! Wat een woeste golven! 4 mavo trotseerde 7 september de branding in Camperduin. Rond 09.30 verzamelden we bij De Jongens Uit Schoorl om daar de wetsuits aan te trekken. Hilarisch, want het was wel een beetje krap! Ben je benieuwd naar de foto's? Je kunt ze hier bekijken.

Vrijdag 14 juli vond het ‘Hippie’ eindfeest plaats voor alle brugklassers.
Ben je benieuwd naar de foto’s? Je kunt ze hier bekijken.

Britt Stammes (A5Z) is met haar handbalvereniging VZV (’t Veld) afgelopen weekeinde twee keer Nederlands kampioen beachhandbal geworden, met de B1en de A1. Ze heeft dus twee gouden medailles gewonnen en daar feliciteren we haar van harte mee!

Jade Kooge uit A5Y schrijft graag gedichten en besloot in het begin van dit jaar enkele van haar lyrische pennenvruchten in te zenden voor de dichtwedstrijd Doe Maar Dicht Maar 2016-2017.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

27 t/m 29 september

Brugklaskamp

Tijdens het brugklaskamp gaan de brugklassen mavo/vmbo-tl, havo en atheneum gezellig met z’n allen naar Veldhoven. Alle activiteiten staan in het kader van samenwerking en elkaar leren kennen. Klimmen en tokkelen, een sport – en spelmiddag, een maskerade van iedere klas, een reflectortocht door het bos ’s avonds, een disco avond en als afsluiter van het kamp, als klap op de vuurpijl, een paar uurtjes vertier in een tropisch zwembad alvorens we terugkeren richting Bergen.

16 t/m 20 oktober

4 havo naar Londen

Aan het begin van 4 havo gaan leerlingen onder begeleiding van een groep enthousiaste docenten een week naar Londen toe. Tijdens deze week verblijven zij in een klein groepje bij een gastgezin om zo niet alleen hun Engels te oefenen maar ook wat mee te krijgen van de Britse cultuur. De week is gevuld met educatieve en culturele activiteiten bedoelt om de leerlingen tot een hechte groep te maken. Leerlingen bezoeken o.a. Shakespeare’s Globe Theatre, een musical en meerdere musea en krijgen uiteraard ook tijd om de stad zelf te ontdekken.

3 november

Halloweenfeest tweede klassen

Op vrijdag 3 november wordt er voor alle tweede klassen een heus Halloweenfeest georganiseerd. Leerlingen en docenten trekken hun engste outfits aan en ook de schmink leidt tot huiveringwekkende aangezichten. De hal van de BSG wordt omgetoverd tot een spookhuis. Kaartjes zijn van tevoren te koop bij de mentoren.