Alle bommen en granaten! Wat een woeste golven! 4 mavo trotseerde 7 september de branding in Camperduin. Rond 09.30 verzamelden we bij De Jongens Uit Schoorl om daar de wetsuits aan te trekken. Hilarisch, want het was wel een beetje krap! Ben je benieuwd naar de foto's? Je kunt ze hier bekijken.

Nadat iedereen gewend was aan het “worstenpakje”, gingen we te water. Het water bleek niet eens zo koud. Er waren drie activiteiten; brandingraften, bodyboarden en suppen. Tussendoor even een broodje naar binnen werken, om vervolgens weer snel door te gaan met de volgende activiteit. Iedereen deed vol overgave mee en had het naar z’n zin. De mensen die door blessures niet konden meedoen, waren evengoed aanwezig voor de nodige aanmoediging. Toppers! Wat hebben we toch een mazzel met zulke leuke leerlingen en het feit dat onze school zo dicht bij de zee ligt!
Een heerlijke sportdag en zeker voor herhaling vatbaar!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

3 t/m 5 oktober

Brugklaskamp

Tijdens het brugklaskamp gaan de brugklassen mavo/vmbo-tl, havo en atheneum gezellig met z’n allen naar Veldhoven. Alle activiteiten staan in het kader van samenwerking en elkaar leren kennen. Klimmen en tokkelen, een sport- en spelmiddag, een maskerade van iedere klas, een reflectortocht door het bos ‘s avonds, een disco avond en als afsluiter van het kamp, als klap op de vuurpijl, een paar uurtjes vertier in een tropisch zwembad alvorens we terugkeren richting Bergen.