Alle bommen en granaten! Wat een woeste golven! 4 mavo trotseerde 7 september de branding in Camperduin. Rond 09.30 verzamelden we bij De Jongens Uit Schoorl om daar de wetsuits aan te trekken. Hilarisch, want het was wel een beetje krap! Ben je benieuwd naar de foto's? Je kunt ze hier bekijken.

Nadat iedereen gewend was aan het “worstenpakje”, gingen we te water. Het water bleek niet eens zo koud. Er waren drie activiteiten; brandingraften, bodyboarden en suppen. Tussendoor even een broodje naar binnen werken, om vervolgens weer snel door te gaan met de volgende activiteit. Iedereen deed vol overgave mee en had het naar z’n zin. De mensen die door blessures niet konden meedoen, waren evengoed aanwezig voor de nodige aanmoediging. Toppers! Wat hebben we toch een mazzel met zulke leuke leerlingen en het feit dat onze school zo dicht bij de zee ligt!
Een heerlijke sportdag en zeker voor herhaling vatbaar!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

27 juni

KENNISMAKINGSDAG NIEUWE BRUGKLASSERS

Op woensdag 27 juni komen alle aanstaande brugklassers langs op de BSG om hun klas en mentor te ontmoeten, op de foto te gaan en een rondleiding te krijgen. Voor leerlingen die woensdag 27 juni verhinderd zijn, is er een alternatieve kennismakingsdag 1 week later, op woensdag 4 juni.

27 & 29 juni

OPEN PODIUM

Woensdag 27 juni is er een open podium speciaal voor onze brugklassers. Leerlingen laten hun talenten zien op het gebied van zang, piano, drums, dans, voordracht en jongleren. Iedereen is welkom om te kijken. De aula van de BSG is vanaf 19.30 geopend. De entree is gratis. Vrijdag 29 juni is het open podium voor alle overige leerjaren. Het beloven twee muzikale en spetterende avonden te worden.

9 t/m 13 juli

ACTIVITEITENWEEK

Van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli staan voor alle klassen diverse activiteiten gepland. Van een schaaktoernooi en een bezoek aan Archeon voor de brugklassers, tot een voorstelling in theater De Vest voor de tweede en derde klassen. En van Project Samenhang, waaronder Kinetische Kunst in 2 en 4 atheneum tot workshops fotografie in 5 atheneum en een sportdag Hike voor alle derde klassen.