Alle bommen en granaten! Wat een woeste golven! 4 mavo trotseerde 7 september de branding in Camperduin. Rond 09.30 verzamelden we bij De Jongens Uit Schoorl om daar de wetsuits aan te trekken. Hilarisch, want het was wel een beetje krap! Ben je benieuwd naar de foto's? Je kunt ze hier bekijken.

Nadat iedereen gewend was aan het “worstenpakje”, gingen we te water. Het water bleek niet eens zo koud. Er waren drie activiteiten; brandingraften, bodyboarden en suppen. Tussendoor even een broodje naar binnen werken, om vervolgens weer snel door te gaan met de volgende activiteit. Iedereen deed vol overgave mee en had het naar z’n zin. De mensen die door blessures niet konden meedoen, waren evengoed aanwezig voor de nodige aanmoediging. Toppers! Wat hebben we toch een mazzel met zulke leuke leerlingen en het feit dat onze school zo dicht bij de zee ligt!
Een heerlijke sportdag en zeker voor herhaling vatbaar!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

16 t/m 20 oktober

4 havo naar Londen

Aan het begin van 4 havo gaan leerlingen onder begeleiding van een groep enthousiaste docenten een week naar Londen toe. Tijdens deze week verblijven zij in een klein groepje bij een gastgezin om zo niet alleen hun Engels te oefenen maar ook wat mee te krijgen van de Britse cultuur. De week is gevuld met educatieve en culturele activiteiten bedoelt om de leerlingen tot een hechte groep te maken. Leerlingen bezoeken o.a. Shakespeare’s Globe Theatre, een musical en meerdere musea en krijgen uiteraard ook tijd om de stad zelf te ontdekken.

3 november

Halloweenfeest tweede klassen

Op vrijdag 3 november wordt er voor alle tweede klassen een heus Halloweenfeest georganiseerd. Leerlingen en docenten trekken hun engste outfits aan en ook de schmink leidt tot huiveringwekkende aangezichten. De hal van de BSG wordt omgetoverd tot een spookhuis. Kaartjes zijn van tevoren te koop bij de mentoren.