Woensdag 11 oktober reisde een enthousiaste examengroep mavo/vmbo-tl af naar Amsterdam voor het examenvak muziek. "We begonnen met een stadswandeling naar de Stopera waar we een rondleiding kregen.

Daarna mochten we een repetitie bijwonen van de voorstelling "Mata Hari", met Igone de Jong als topdanseres op het podium. En als klap op de vuurpijl zelf een aantal "posities en sprongen" dansen tijdens een workshop. Hilarisch natuurlijk," aldus begeleidende docent mevr. Besseling.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

16 t/m 20 oktober

4 havo naar Londen

Aan het begin van 4 havo gaan leerlingen onder begeleiding van een groep enthousiaste docenten een week naar Londen toe. Tijdens deze week verblijven zij in een klein groepje bij een gastgezin om zo niet alleen hun Engels te oefenen maar ook wat mee te krijgen van de Britse cultuur. De week is gevuld met educatieve en culturele activiteiten bedoelt om de leerlingen tot een hechte groep te maken. Leerlingen bezoeken o.a. Shakespeare’s Globe Theatre, een musical en meerdere musea en krijgen uiteraard ook tijd om de stad zelf te ontdekken.

3 november

Halloweenfeest tweede klassen

Op vrijdag 3 november wordt er voor alle tweede klassen een heus Halloweenfeest georganiseerd. Leerlingen en docenten trekken hun engste outfits aan en ook de schmink leidt tot huiveringwekkende aangezichten. De hal van de BSG wordt omgetoverd tot een spookhuis. Kaartjes zijn van tevoren te koop bij de mentoren.