In Zoetermeer vonden vandaag de Nederlandse kampioenschappen snowboarden voor scholen plaats. Het BSG-team is daar op de 2e plek geëindigd!!! Daarnaast won Demi van Baar de gouden plak voor beste meisje! We zijn ontzettend trots op Floortje, Alex, Demi, Timme en Kim ... van harte gefeliciteerd! 

Hier een kort verslag van de dag door mevr. Lagendijk, docent L.O.: "Buiten was het lente, in de hal leek het wel winter met echte sneeuw. Alex du Preez moest als eerste van het team naar beneden. Helaas viel hij. Floortje, Timme en Demi kwamen goed naar beneden. Kim viel ook. We hadden nog een run, die ging veel beter. Alleen Timme miste een poortje. Helaas werd hij gediskwalificeerd.  Zijn eerste tijd bleef  staan, hopelijk was dat genoeg. Het bleek genoeg voor de tweede plaats ! Wat een verrassing. Dit hadden we niet verwacht. We zijn gewoon tweede van Nederland geworden. Wat een topprestatie. Nog een verrassing is dat Demi van Baar het snelste meisje is en zich nu Nederlands scholierenkampioene snowboard mag noemen. Wat een resultaat! We hebben weer een mooie beker gewonnen. Het was een topdag!"

Wat staat er allemaal te gebeuren?

14 t/m 18 mei

Excursie Ardennen 3 mavo/vmbo-tl

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

14 t/m 28 mei

CSE tijdvak 1

Alle examenkandidaten mavo, havo en atheneum beginnen op maandag 14 mei met hun eindexamen. Afhankelijk van hun vakkenpakket duurt het eerste tijdvak tot en met maandag 28 mei. Wij wensen onze examenkandidaten veel succes!

28 mei t/m 2 juni

Bezoek BSG aan Frankrijk

Tussen 28 mei en 2 juni gaat een groep leerlingen en docenten uit 3 mavo/vmbo-tl op uitwisseling naar het ‘Lycée Pierre de La Ramée’ in Saint-Quetin, Frankrijk.

1 juni

Open podium brugklas

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 1 juni 2018 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.