In Zoetermeer vonden vandaag de Nederlandse kampioenschappen snowboarden voor scholen plaats. Het BSG-team is daar op de 2e plek geëindigd!!! Daarnaast won Demi van Baar de gouden plak voor beste meisje! We zijn ontzettend trots op Floortje, Alex, Demi, Timme en Kim ... van harte gefeliciteerd! 

Hier een kort verslag van de dag door mevr. Lagendijk, docent L.O.: "Buiten was het lente, in de hal leek het wel winter met echte sneeuw. Alex du Preez moest als eerste van het team naar beneden. Helaas viel hij. Floortje, Timme en Demi kwamen goed naar beneden. Kim viel ook. We hadden nog een run, die ging veel beter. Alleen Timme miste een poortje. Helaas werd hij gediskwalificeerd.  Zijn eerste tijd bleef  staan, hopelijk was dat genoeg. Het bleek genoeg voor de tweede plaats ! Wat een verrassing. Dit hadden we niet verwacht. We zijn gewoon tweede van Nederland geworden. Wat een topprestatie. Nog een verrassing is dat Demi van Baar het snelste meisje is en zich nu Nederlands scholierenkampioene snowboard mag noemen. Wat een resultaat! We hebben weer een mooie beker gewonnen. Het was een topdag!"

Wat staat er allemaal te gebeuren?

9 t/m 13 juli

ACTIVITEITENWEEK

Van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli staan voor alle klassen diverse activiteiten gepland. Van een schaaktoernooi en een bezoek aan Archeon voor de brugklassers, tot een voorstelling in theater De Vest voor de tweede en derde klassen. En van Project Samenhang, waaronder Kinetische Kunst in 2 en 4 atheneum tot workshops fotografie in 5 atheneum en een sportdag Hike voor alle derde klassen.