Dinsdag 1 mei bereikte ons het droevige en schokkende bericht dat onze collega Han Hartzuiker, docent lichamelijke opvoeding, onverwacht is overleden. Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte de komende tijd. Zondag 6 mei is er tussen 15.00 en 16.00 uur gelegenheid tot afscheid nemen op Spaak-Nes 19 in Bergen. De crematie vindt plaats op maandag 7 mei om 12.00 uur in Schagen. Daar is echter beperkt ruimte, dus wij adviseren onze leerlingen om terughoudend te zijn in het bezoeken van die gelegenheid. Vanaf maandagochtend 7 mei is er op school een herdenkingsplek.  

Wat staat er allemaal te gebeuren?

14 t/m 28 mei

CSE tijdvak 1

Alle examenkandidaten mavo, havo en atheneum beginnen op maandag 14 mei met hun eindexamen. Afhankelijk van hun vakkenpakket duurt het eerste tijdvak tot en met maandag 28 mei. Wij wensen onze examenkandidaten veel succes!

28 mei t/m 2 juni

Bezoek BSG aan Frankrijk

Tussen 28 mei en 2 juni gaat een groep leerlingen en docenten uit 3 mavo/vmbo-tl op uitwisseling naar het ‘Lycée Pierre de La Ramée’ in Saint-Quetin, Frankrijk.

1 juni

Open podium brugklas

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 1 juni 2018 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.