Bijles klas 1 t/m 3

Zit je in leerjaar 1 t/m 3 en wil je bijles voor 1 of meerdere vakken? Dat kan! Bijlessen zijn kosteloos en verlopen via de HUBS. Aanmelden kan via deze link. 

Bijles klas 4 t/m 6

Zit je op de BSG en wil je bijles voor wiskunde of natuurkunde? Dat kan! Dit schooljaar geeft docent Wouter Haenen van Bètabooster bijlessen wiskunde en natuurkunde op de BSG, voor leerjaar 4 t/m 6. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je via dit formulier opgeven. 

We bieden ook bijlessen aan voor andere vakken. Dit gebeurt niet op de BSG maar op een andere locatie, nl. bij het VAVO in Alkmaar. Dit zijn tien lessen van anderhalf uur op het Horizon College (VAVO) in Alkmaar. Deze lessen vinden plaats in de weken 2,5,6,7,9,10,11,12,15 en 16 van 2022.Opgeven voor deze bijlessen kan via dit formulier. 
Deze lessen op het VAVO starten zodra er genoeg aanmeldingen zijn.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jolanda Glas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Quote_Talent

Talent krijgt pas waarde als je het benut.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

9 en 10 maart

Eindexamen muziek

Voor de examenkandidaten examenkandidaten muziek zijn woensdag 9 en donderdag 10 maart belangrijke dagen. Die dagen vindt de afsluiting plaats van het praktische deel van hun examen muziek. Vanaf 19.30 uur treden zij op in de aula. Op woensdag 9 maart geven examenkandidaten mavo en havo acte de présence. Op donderdag 10 maart atheneum. Het beloven twee mooie en muzikale avonden te worden. De entree is gratis.

4 t/m 8 april

Reisweek

Op maandag 4 april vertrekken de voorexamenklassen 3 mavo, 4 havo en 5 atheneum op reisweek. 3 mavo gaat in de regio Eindhoven deelnemen aan een actief en uitdagend programma. Activiteiten als hiken en klimmen staan op het programma. Het programma van de buitenlandreis in 4 havo in Berlijn is divers en uitgebreid. Er zijn culturele activiteiten en een sportieve activiteit. P school wordt bij vakken als geschiedenis en CKV de lesstof in verband gebracht met de reisbestemming. De leerlingen van 5 atheneum gaan zich zes dagen onderdompelen in de Romeinse geschiedenis en cultuur. Hoogtepunten van deze reis zijn o.a. het Pantheon, de catacomben, het Colosseum en de Trevi Fontein..