Het is nog mogelijk om je aan te melden voor de BSG, zowel voor de brugklas als voor hogere leerjaren.

Als jouw keuze voor een middelbare school op de BSG is gevallen, kun je samen met je ouders het aanmeldingsformulier downloaden en invullen. Aanmelding voor hogere leerjaren is ook mogelijk. Uiterlijk maandag 8 maart ontvangt u een bevestiging van de aanmelding.

De aanmeldingsweek is dit jaar van 1 t/m 4 maart 2022. In verband met corona gaat onze voorkeur uit naar digitaal aanmelden op één van de volgende manieren*:

  1. Download het aanmeldingsformulier, vul dit in, onderteken het en stuur een scan (of foto) van het formulier samen met onderstaande bijlagen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  2. Je ouders tekenen het formulier met een digitale handtekening (zie toelichting in het blauwe kader op deze pagina) en sturen het samen met onderstaande bijlagen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

* U kunt eventueel het formulier, samen met onderstaande bijlagen, persoonlijk langsbrengen bij de receptie op school. Helaas is het vanuit de overheid niet toegestaan om u een rondleiding te geven door ons schoolgebouw. 

Je ouders sturen tussen maandag 1 en vrijdag 5 maart 2021 het digitale formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende bijlagen:

  1. een kopie van je identiteitskaart (voor- en achterkant) of je paspoort
  2. eventueel een kopie van de uitslag van de NIO-test e.d.
  3. een scan van het schriftelijke advies van de basisschool (dit mag ook na 5 maart worden aangeleverd)

Toelichting Digitale handtekening

Donwnload aanmeldformulier

Een digitale handtekening kunnen je ouders maken door het formulier te download en in te vullen. Als het formulier opgeslagen is op de computer kun je het vervolgens uploaden op: https://smallpdf.com/nl/pdf-ondertekenen.
Op deze website kunnen je ouders hun handtekeningen zetten en het formulier vervolgens weer downloaden. Het getekende formulier kun je dan volgens onderstaande instructies opsturen.

Bekijk hieronder het instructiefilmpje

Meer informatie over gebruik en uitwisseling van leerlinggegevens: toelichting toestemmingsverklaring.

Zie ook: Plaatsingsbeleid Berger Scholengemeenschap.

Heb je misschien nog vragen die niet op deze website worden beantwoord? Bel of mail dan met afdelingsleider brugklassen Renate IJpelaan: 072-5894118 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij neemt graag de tijd om jou en je ouders verder te informeren.