Als jouw keuze voor een middelbare school op de BSG is gevallen, kun je samen met je ouders het aanmeldingsformulier downloaden en invullen. Vervolgens nodigen we je tijdens de aanmeldingsweek uit om samen met een ouder het formulier langs te brengen op de BSG. Wij nemen dan het formulier door en bespreken eventuele bijzonderheden. Aanmelding voor hogere leerjaren is ook mogelijk. 

De aanmeldingsweek is dit jaar van 1 t/m 3 maart 2022.  U kunt het formulier, samen met onderstaande bijlagen, persoonlijk langs brengen op school. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen naar 072-589 4118. Een afspraak maken heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk. 

Tijden:
1 maart van 09.00-19.30 uur
2 maart van 09.00-19.30 uur
3 maart van 09.00-17.00 uur

Bijlagen graag meenemen naar de aanmelding:

  1. een kopie van je identiteitskaart (voor- en achterkant) of je paspoort
  2. eventueel een kopie van de uitslag van de NIO-test e.d.
  3. het schriftelijke advies van de basisschool 

Meer informatie over gebruik en uitwisseling van leerlinggegevens: toelichting toestemmingsverklaring. Uiterlijk maandag 14 maart 2022 ontvangt u een bevestiging van de aanmelding.

Zie ook: Plaatsingsbeleid Berger Scholengemeenschap. Let op: voor de Programmeer-en Designklas is een aanmeldprocedure, zie ook: Aanmeldprocedure Programmeer-en Designklas

Heb je misschien nog vragen die niet op deze website worden beantwoord? Bel of mail dan met de BSG: 072-5894118 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen graag de tijd om jou en je ouders verder te informeren.