Vanaf 16 maart stond de wereld op z’n kop. Niets zo onnatuurlijk als niet bij elkaar in de buurt mogen komen, niet naar school kunnen en de discipline opbrengen om aan je schoolwerk te beginnen. Die periode ligt nu achter ons en gelukkig starten we het jaar op dinsdag 18 augustus zonder de afstand die we nu gevoeld hebben, uitgaande van de huidige berichtgeving van de regering. Leerlingen hoeven vanaf 1 juli geen afstand meer te bewaren, en daarmee komt er weer leven in de brouwerij. De anderhalve meter blijft voorlopig wél gelden tussen leerling en personeel en personeel onderling. Voordat de school weer begint, ontvangen jullie informatie over de start van het nieuwe schooljaar. Maar nu eerst vakantie. Het personeel van de BSG gunt iedereen een ontzettend fijne, luie zomer en wij verheugen ons erop, jullie allen weer te zien op dinsdag 18 augustus.

Wij zijn op zoek naar een ouder die als vrijwilliger/vrijwilligster, op een of meer dagdelen wil helpen met uitleenwerkzaamheden en andere voorkomende klussen.

Het gaat om uitlenen en innemen van materialen, opruimen, controleren van de kasten, kaften van nieuwe boeken, repareren van boeken, helpen bij het zoeken van materiaal door leerlingen, toekennen van computers, begeleiden bij het zoeken op de computer (o.a. internet), handhaven van de huisregels, e.d. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 072-5894118. 

Trots!! Geweldige resultaten van onze examenkandidaten op de BSG.

Op het vmbo is 100% van alle leerlingen geslaagd, op het havo 97% en op het atheneum ook 100%! Op het atheneum hebben 7 leerlingen cum laude hun diploma behaald en op het havo 2 leerlingen.

Een prachtig resultaat waarmee wij op alle niveaus ver boven het landelijk gemiddelde zitten. Complimenten! Wij kijken uit naar de diploma-uitreikingen die op woensdag 1 en donderdag 2 juli worden georganiseerd in de aula en op het schoolplein. Alle examenkandidaten en hun ouders hebben een brief ontvangen over de tijden en locaties. 

Hulpmentoren voor de nieuwe brugklassen gezocht

Zit je volgend schooljaar in 4 havo, 4 atheneum of 5 atheneum?
En wil jij dat schooljaar hulpmentor van een brugklas zijn?
Dubbelklik dan hier voor de sollicitatieprocedure.
Reageren kan tot en met vrijdag 8 mei 2020.
Ook huidige hulpmentoren kunnen solliciteren.

 

 

Deze week is de nieuwe BSG-berichten verschenen. Wij wensen u veel leesplezier.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

1 en 2 juli

Diploma-uitreikingen

Wij kijken uit naar de diploma-uitreikingen die op woensdag 1 en donderdag 2 juli worden georganiseerd in de aula en op het schoolplein. Alle examenkandidaten en hun ouders hebben een brief ontvangen over de tijden en locaties. Elke leerling kan, vanwege de anderhalve meterrestricties, 2 gasten meenemen.
Op het vmbo is 100% van alle leerlingen geslaagd, op het havo 97% en op het atheneum ook 100%! Op het atheneum hebben 7 leerlingen cum laude hun diploma behaald en op het havo 2 leerlingen. Een prachtig resultaat waarmee wij op alle niveaus ver boven het landelijk gemiddelde zitten. Complimenten!

18 augustus

Eerste schooldag