Na drie dagen proefexamens, een examenuitje naar Walibi en de traditionele examenfoto is het bijna zover.... Donderdag 12 mei start het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor al onze examenkandidaten mavo, havo en atheneum. Wij wensen hen veel succes met de laatste loodjes en hebben alle vertrouwen in een goed verloop van de eindexamens. Zet 'm op!

Woensdag 20 april kregen alle examenkandidaten 5 havo met wiskunde in het pakket een examentraining door YouTuber en wiskundedocent Math With Menno aangeboden. Donderdag 21 april was 6 atheneum aan de beurt voor wiskunde A, B en C. De reacties van de leerlingen waren louter positief. Ze gaan met vertrouwen hun eindexamen wiskunde in. 

Clinic Golf bij Sluispolder op 7 juni van 15.00-16.00 uur, tijdens BSG Sport+
• Instructie van de PGA professional
• Drive, chip & putt uitdagingen op de driving range, de putting green en de oefenholes
• Inclusief clubs & ballen
Schrijf je op een computer in via Magister, activiteiten.

Brugklas opdracht ‘onder de zee’. Leerlingen leren over het tekenen van diepte door een onderwaterwereld vol vissen te schilderen. Zij werken in groepjes, maar ontwerpen elk hun eigen fabelvis. Dit zijn foto’s van de laatste les waar alle verschillende ideeën samenvallen tot een mooie onderwaterwereld

De Berlijnreis 4 havo 2022 zit er al weer op. Iedereen is veilig en wel thuisgekomen en we kijken terug op een zeer geslaagde excursie.
Alle leerlingen en collega's bedankt voor de gezelligheid!
Berlin, auf wiedersehen!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

9 en 10 maart

Eindexamen muziek

Voor de examenkandidaten examenkandidaten muziek zijn woensdag 9 en donderdag 10 maart belangrijke dagen. Die dagen vindt de afsluiting plaats van het praktische deel van hun examen muziek. Vanaf 19.30 uur treden zij op in de aula. Op woensdag 9 maart geven examenkandidaten mavo en havo acte de présence. Op donderdag 10 maart atheneum. Het beloven twee mooie en muzikale avonden te worden. De entree is gratis.

4 t/m 8 april

Reisweek

Op maandag 4 april vertrekken de voorexamenklassen 3 mavo, 4 havo en 5 atheneum op reisweek. 3 mavo gaat in de regio Eindhoven deelnemen aan een actief en uitdagend programma. Activiteiten als hiken en klimmen staan op het programma. Het programma van de buitenlandreis in 4 havo in Berlijn is divers en uitgebreid. Er zijn culturele activiteiten en een sportieve activiteit. P school wordt bij vakken als geschiedenis en CKV de lesstof in verband gebracht met de reisbestemming. De leerlingen van 5 atheneum gaan zich zes dagen onderdompelen in de Romeinse geschiedenis en cultuur. Hoogtepunten van deze reis zijn o.a. het Pantheon, de catacomben, het Colosseum en de Trevi Fontein..