De gymzalen zij weer omgebouwd tot examenzalen: donderdag 9 mei is het Centraal Examen gestart. Alle medewerkers van de BSG wensen de kandidaten en hun familie veel succes in deze spannende periode.

Meer informatie over de examens is hier te vinden. Correctievoorschriften zijn op examenblad te vinden. Om 14.00 uur die van de ochtendzitting, om 16.00 die van de middagzitting vmbo en om 17.00 die van de middagzitting havo en atheneum.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.