Het BSG Kerstgala vindt dit jaar plaats op donderdag 20 december bij Golfbaan Sluispolder van 19.30 tot 00.00 uur. Donderdag 6 december begint in de aula de kaartverkoop. Kaartjes kosten €10,00 incl. 2 consumpties. Wees er snel bij want op = op.

Kaartverkoop gala:
6 december kleine pauze
7 december kleine pauze
10 december grote pauze
11 december grote pauze
12 december grote pauze

Wat staat er allemaal te gebeuren?

13 december

Presentaties profielwerkstukken atheneum

De avond bestaat uit 3 rondes van 30 minuten, waar examenkandidaten hun pws presenteren in lokalen. In de gang van de C-vleugel worden tevens meerdere profielwerkstukken gepresenteerd. Het profielwerkstuk is een praktische opdracht voor leerlingen in de laatste klas uit de bovenbouw van het atheneum die als een soort 'meesterproef' dient. Zij maken een uitgebreid werkstuk over een onderwerp uit hun gekozen profiel. Op het atheneum moet het werkstuk betrekking hebben op een groot profielvak, vandaar de naam profielwerkstuk. Een leerling van het atheneum dient er minimaal 80 uur aan te werken.

20 december

Kerstgala

Donderdag 20 december vindt het jaarlijkse Kerstgala van de BSG plaats in 't Sluisje in Bergen. Alle leerlingen zijn van harte uitgenodigd om in hun mooiste kleding en feestelijke ambiance te proosten op de feestdagen.