Nu de inschrijfdagen achter de rug zijn kunnen we melden dat er voor volgend jaar in de brugklassen havo en mavo/vmbo-tl nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn. Ook voor leerlingen die in een hoger jaar willen instromen is er in veel gevallen nog plek. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.