Dinsdag 12 maart jl. was op NPO3 de indrukwekkende documentaire VOOR HET DONKER WORDT te zien over onze oud-leerlingen en zussen Roos en Lotte Klaver. Zij hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Regisseur Kim Smeekes volgde Lotte en Roos twee jaar lang voor de film, er werd o.a. gefilmd op de BSG, bij hun thuis en op reis naar het Noorderlicht. Uitzending gemist? U kunt deze hier terugkijken.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.