Van zondag 10 t/m donderdag 14 maart zijn onze 62 leerlingen uit 5 atheneum onder begeleiding van 5 docenten op Rome-reis. In de stralende zon genieten zij van prachtige wandelingen over de Via Appia, bezoeken zij het Colosseum en de catacomben, beklimmen zij de Sint Pieter en picknicken zij in het park bij de Engelenburcht. Ze hebben het gezellig en iedereen let goed op elkaar.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.