Dinsdag 26 maart jl. was de Inspectie op bezoek op de BSG. Alle onderzochte onderdelen zijn met een voldoende beoordeeld, de Inspectie was lovend over de school. Vooral het didactisch handelen (met veel wisselende werkvormen) werd positief beoordeeld, evenals de sturing op kwaliteitszorg en -cultuur. Er heerst op de school een prettig leerklimaat en de neuzen staan dezelfde kant op. De inspecteur was samenvattend zeer complimenteus over de school. Reden voor de bestuurder, dhr. Rigter, het personeel te trakteren op taart.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.