Vrijdag 5 april is het debat-team van de mavo/vmbo-afdeling van de Berger Scholengemeenschap Nederlands kampioen debatteren geworden in Wijk bij Duurstede. Het was een leuke en spannende wedstrijd en een mooie ervaring voor de zeven leerlingen. Van harte gefeliciteerd Simon, Kick, Sean ,Lize, Juup, Mies en Mariël, mevrouw IJpelaan en dhr. De Haas!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.