De Berger Scholengemeenschap feliciteert oud-leerling Sebastiaan Groot (eindexamen vwo in 2016) met het winnen van Project Rembrandt! De 21-jarige student kunstgeschiedenis mag zich de beste amateur-kunstschilder van Nederland noemen, volgens het oordeel van de jury van het tv-programma Project Rembrandt. Wat een prachtige ervaring en een geweldige prestatie. Vanaf maandag 8 april is zijn werk te bewonderen in het atrium van het Rijksmuseum. Kijk hier de finale. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.