Van maandag 15 t/m vrijdag 19 april was de jaarlijkse werkweek naar België. Bijna 70 leerlingen en 7 begeleiders van de BSG maakten er samen een gezellige, leerzame en sportieve week van.

De leerlingen verbleven in huisjes aan de rand van het meer van Vielsalm. Samen boodschappen doen en koken van maaltijden. Op woensdag was het BBQ-feest. Iedere ochtend om kwart voor 8 was er vers brood van de warme bakker. Een goede start van de dag. Dan ging de groep op pad voor een bergwandeling, een kanotocht of een survivaldag. De laatste avond was het afsluitende bowling toernooi. Op vrijdag onderweg naar Bergen maakte de bus een stop in Maastricht voor een paar mooie uurtjes in de Maasstad. Nog even een aardigheidje voor thuis halen en dan verzamelen op het Vrijthof. De begeleiders mevrouw Martens en Rietveld en de heren Bakker, Gronsfelt, de Haas, Meijer en Vogel hebben samen met de leerlingen een geweldige werkweek gehad

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.