Woensdag 22 mei was het weer zover: de Texel excursie voor de biologen van 5 atheneum! Na een excursie in de slufter was het tijd voor wadlopen en vallen. Allemaal erg nuttig maar ook leuk. Donderdag begonnen onze leerlingen 's ochtend vroeg in Ecomare. Daar gaven zij presentaties en begonnen aan hun onderzoek. De onderzoeksonderwerpen waren dit jaar zeer uiteenlopend: van de zwarte bij de smaak van zeewier, van het belang van de schaap tot zeehonden.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.