De BSG is vrijdag 7 juni NEDERLANDS KAMPIOEN zaalvoetbal geworden met ons meidenteam tijdens de finales van Olympic Moves. Wat een prestatie, ongelofelijk. We feliciteren Sharon Hoogeveen, Jessie de Jong, Selma Cassee, Rachel van Westrop, Jacky de Lange, Reza Broersma, Zara Zubani, Sara Vellema en hun begeleidende docenten. Lees een verslag van hun begeleider, dhr. Marco Bakker: 

Vrijdag 7 juni vertrokken we met het meidenteam richting Ede. De 1e wedstrijd tegen Sints-Jancollege ging nog moeizaam en werd verloren met 1-2. De meiden hadden wat opstart problemen want alle wedstrijden daarna werden gewonnen. De 2e wedstrijd werd gewonnen met 1-0 tegen Tromp Meesters, de 3e wedstrijd wederom weer tegen Tromp Meesters met 3-0 en de 4e wedstrijd 2-0 tegen Sints-Jancollege. De meiden werden verdient nummer 1 in de poule en mochten de finale spelen tegen de nummer 2, Tromp Meesters. De meiden waren ook echt niet van plan om zonder beker naar huis te gaan. Vol zelfvertrouwen startten de meiden de finale en er werd al vroeg in de wedstrijd gescoord. Aan het eind werd het nog spannend want het stond 2-1 op het score bord voor BSG. Toen onze topper Jacky in de laatste 3 minuten haar knie ongelukkig verdraaide, wisten we 1 ding zeker.... wij gaan met die beker naar huis, voor Jacky en het team!! Uiteindelijk floot de scheidsrechter de wedstrijd af en zijn de meiden van BSG de terechte kampioenen van het Nederlands schoolvoetbal zaal.
De meiden hebben genoten van het mooie zaalvoetbal avontuur en kijken terug op een geslaagde kampioensdag!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

15 t/m 19 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo/vmbo-tl wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.

24 mei

OPEN PODIUM

Speciaal voor alle brugklassers wordt op vrijdag 24 mei 2019 een Open podium gehouden in de aula. Er zullen solo-optredens zijn en optredens van bands, waarbij dans en muziek elkaar zullen afwisselen.