De open dag van de BSG was met ruim 2000 bezoekers een succes. Veel leerlingen uit groep 7 en 8 vanuit de hele regio hebben met hun ouders de open dag bezocht. Zo leuk om zoveel van jullie welkom te heten, bedankt voor jullie komst. Leerlingen, collega's en ouders van de BSG, jullie ook ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste inzet.

Mocht je de BSG nog eens willen bezoeken voordat je een keuze maakt, schrijf je dan in voor de Leerlingmiddag of kom naar onze modeshow op 28 februari om 19.00 of 20.30 uur. Heb je misschien nog vragen? Bel of mail dan met afdelingsleider Renate IJpelaan: 072-5894118 ofDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij neemt graag de tijd om jou en je ouders verder te informeren. 

De aanmeldingsdagen zijn op maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 maart 2020. Op maandag en dinsdag van 09.00 tot 19.30 uur. Op woensdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Je ouders kunnen hiervoor een afspraak maken door te bellen naar 072-5894118. Zonder afspraak langskomen kan ook, mogelijk is er dan een korte wachttijd.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

28 februari

Modeshow

Vrijdag 28 februari vind de jaarlijkse Modeshow plaats op de Berger Scholengemeenschap. Leerlingen van de brugklas tot en met 6 atheneum zullen zelfgemaakte creaties tonen op de grote catwalk. De eerste show begint om 19.00 uur, de tweede show om 20.30 uur. De toegang is gratis.

11 maart

Eindexamen muziek mavo, havo en atheneum

Voor de examenkandidaten muziek is woensdag 11 maart een belangrijke dag. Die dag vindt de afsluiting plaats van het praktische deel van hun examen muziek. Vanaf 19.30 uur zijn ouders, grootouders, broers, zussen en andere belangstellenden welkom in de aula. Het belooft een mooie en muzikale avond te worden. De entree is gratis.

22 t/m 27 maart

Excursie Rome 5 atheneum

Van 22 t/m 27 maart vertrekken onze leerlingen uit 5 atheneum voor een inspirerende, leerzame en gezellige buitenlandreis naar Rome, Italië. Via de facebookpagina van de BSG zullen alle ouders op de hoogte worden gehouden.

31 maart

Feest van de Eeuw met o.a. Snelle

Op dinsdag 31 maart vindt het Feest van de Eeuw plaats in de Victorie in Alkmaar. Alle BSG-leerlingen en personeelsleden zijn hiervoor uitgenodigd. Tijdens de feestelijke avond draaien DJ's de grootste hits, speelt een band de BSG top 100 en zal als kers op de taart #1 artiest SNELLE een spetterende show verzorgen. Snelle heeft zowel een MTV EMA Award en een Edison gewonnen en staat in oktober twee avonden in een uitverkochte AFAS Live, maar heeft tijd gevonden in zijn drukke schema om op ons Eeuwfeest op te treden. Snelle is bekend van de hits 'Reünie', 'Lippenstift' en 'Smoorverliefd'. Dit laatste nummer waarschuwt jongeren voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets. De kaartverkoop start 2 maart.