Nu de inschrijfdagen achter de rug zijn kunnen we melden dat er voor volgend jaar in de brugklassen atheneum, havo en mavo/vmbo-tl nog een aantal plaatsen beschikbaar is. Ook voor leerlingen die in een hoger jaar willen instromen is er in veel gevallen nog plek. Aanmelden kan door te bellen naar 072-5894118 en te vragen naar de desbetreffende afdelingsleider:

brugklassen: mevr. R. IJpelaan

mavo/vmbo-tl: mevr. R. IJpelaan

havo: mevr. dr. C. Rooijendijk

atheneum: mevr. drs. E. van Leeuwen-ten Have

Wat staat er allemaal te gebeuren?

11 maart

Eindexamen muziek mavo, havo en atheneum

Voor de examenkandidaten muziek is woensdag 11 maart een belangrijke dag. Die dag vindt de afsluiting plaats van het praktische deel van hun examen muziek. Vanaf 19.30 uur zijn ouders, grootouders, broers, zussen en andere belangstellenden welkom in de aula. Het belooft een mooie en muzikale avond te worden. De entree is gratis.

31 maart

Feest van de Eeuw met o.a. Snelle

Op dinsdag 31 maart vindt het Feest van de Eeuw plaats in de Victorie in Alkmaar. Alle BSG-leerlingen en personeelsleden zijn hiervoor uitgenodigd. Tijdens de feestelijke avond draaien DJ's de grootste hits, speelt een band de BSG top 100 en zal als kers op de taart #1 artiest SNELLE een spetterende show verzorgen. Snelle heeft zowel een MTV EMA Award en een Edison gewonnen en staat in oktober twee avonden in een uitverkochte AFAS Live, maar heeft tijd gevonden in zijn drukke schema om op ons Eeuwfeest op te treden. Snelle is bekend van de hits 'Reünie', 'Lippenstift' en 'Smoorverliefd'. Dit laatste nummer waarschuwt jongeren voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets. De kaartverkoop start 2 maart.