Wij zijn op zoek naar een ouder die als vrijwilliger/vrijwilligster, op een of meer dagdelen wil helpen met uitleenwerkzaamheden en andere voorkomende klussen.

Het gaat om uitlenen en innemen van materialen, opruimen, controleren van de kasten, kaften van nieuwe boeken, repareren van boeken, helpen bij het zoeken van materiaal door leerlingen, toekennen van computers, begeleiden bij het zoeken op de computer (o.a. internet), handhaven van de huisregels, e.d. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 072-5894118. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

1 en 2 juli

Diploma-uitreikingen

Wij kijken uit naar de diploma-uitreikingen die op woensdag 1 en donderdag 2 juli worden georganiseerd in de aula en op het schoolplein. Alle examenkandidaten en hun ouders hebben een brief ontvangen over de tijden en locaties. Elke leerling kan, vanwege de anderhalve meterrestricties, 2 gasten meenemen.
Op het vmbo is 100% van alle leerlingen geslaagd, op het havo 97% en op het atheneum ook 100%! Op het atheneum hebben 7 leerlingen cum laude hun diploma behaald en op het havo 2 leerlingen. Een prachtig resultaat waarmee wij op alle niveaus ver boven het landelijk gemiddelde zitten. Complimenten!

18 augustus

Eerste schooldag