De BSG heeft dit schooljaar een aantal profielwerkstukken uit 6 atheneum ingezonden voor de landelijke KNAW Onderwijsprijs. De KNAW is de Koninklijke Nederlandse Akademie der Wetenschappen. In totaal ontving de KNAW 293 inzendingen. Uit dit grote aanbod heeft een jury van topwetenschappers de drie beste profielwerkstukken van Nederland geselecteerd, twaalf in totaal. Een lastige taak: de juryleden waren unaniem onder de indruk van de hoge kwaliteit en diversiteit van de inzendingen.

Eén werkstuk van de BSG-inzendingen van 6 atheneum is geselecteerd als een van de beste tien werkstukken van het profiel Natuur & Techniek:
Verliesaversie in tijden van crisis
Auteur: Dylan Hwan
Docent: Thijs Oudshoorn
School: Berger Scholengemeenschap (Bergen NH)

Dat is al een voortreffelijke prestatie, waarmee we Dylan en zijn begeleider Thijs Oudshoorn van harte feliciteren! Zijn werkstuk behoort uiteindelijk niet tot de winnende werkstukken, maar kreeg wel een eervolle vermelding. Klik hier voor het overzicht van alle genomineerde profielwerkstukken 2021. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

23 augustus

Start nieuwe schooljaar

Op 23 augustus start het nieuwe schooljaar met van 23 t/m 27 augustus de introductieweek voor de brugklassen. Op 24 augustus is de eerste lesdag.
Wij wensen Iedereen een prettige vakantie!