Ook dit jaar willen we een Blik Vooruit Kick-Off organiseren voor onze eindexamenleerlingen. Voor dit voorlichtingsevenement vragen we ouders, voorlichters, ervaringsdeskundigen, oud-leerlingen en anderen om hun loopbaanverhaal met onze leerlingen te delen. Daarnaast kunt u ook voorlichting geven over uw studie of beroep. In eerdere edities hebben we velen van u al op de BSG mogen ontvangen. 

Afgelopen jaar zijn er weinig mogelijkheden geweest voor voorlichting, dus onze leerlingen zitten te springen om informatie en mooie gesprekken. Donderdagmiddag 4 november vindt de Blik Vooruit plaats van 13.00 tot 16.00 uur. 

Wat is de bedoeling?

U geeft een presentatie van circa 20 minuten, waarin u een verhaal vertelt over uw ervaringen met studies en/of uit de beroepspraktijk. Wat houden uw werkzaamheden in? Welke route in het leven heeft u gekozen? Wat waren leerzame momenten? Kortom, een realistisch verhaal over uw ervaringen. Onze leerlingen zullen zich gericht voor uw voorlichting inschrijven en vragen voorbereiden. U krijgt van ons bij deelname een uitgebreidere beschrijving met tips en het programma. Na afloop is er een borrel en een bite waarbij de ervaringen van de middag uitgewisseld kunnen worden.

Actie

Kunt u middels dit digitale formulier zo snel mogelijk aangeven of u erbij bent? Dan is de eerste stap gezet. Mocht u deze editie niet mee willen of kunnen doen dan schrijven we u graag weer aan voor 2022. 

Hartelijke groet van de BSG en hopelijk tot donderdag 4 november 2021

Wat staat er allemaal te gebeuren?

23 augustus

Start nieuwe schooljaar

Op 23 augustus start het nieuwe schooljaar met van 23 t/m 27 augustus de introductieweek voor de brugklassen. Op 24 augustus is de eerste lesdag.
Wij wensen Iedereen een prettige vakantie!