Van 16 oktober t/m 4 december exposeren leerlingen van de Berger Scholengemeenschap eigen werk in studio C in museum Kranenburgh. De opening van deze kick-off tentoonstelling, die in het kader van het scholenproject ‘Roaring Twenties - Reset Generation’ is georganiseerd, vindt op zaterdag 16 oktober tussen 14-16 uur in Kranenburgh plaats.


Vanaf begin van dit schooljaar hebben de bovenbouwleerlingen van de BSG met het thema The Roaring Twenties gewerkt. De thema's, stijlen en designs van de turbulente jaren van de vorige eeuw tot en met de jaren '20 van de 21e eeuw zijn bij de vakken beeldende vorming op geheel eigen wijze geïnterpreteerd en vormgegeven.
Een collectie van fashion, grafisch werk en tekeningen tot eigentijds design is in de tentoonstelling te bezichtigen, de disciplines waarin de leerlingen op de BSG zich kunnen specialiseren. Examenleerlingen met (tevens) het vak muziek, zullen de opening muzikaal opluisteren.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

23 augustus

Start nieuwe schooljaar

Op 23 augustus start het nieuwe schooljaar met van 23 t/m 27 augustus de introductieweek voor de brugklassen. Op 24 augustus is de eerste lesdag.
Wij wensen Iedereen een prettige vakantie!