Van 16 oktober t/m 12 december exposeerden leerlingen van de Berger Scholengemeenschap eigen werk in studio C in museum Kranenburgh. Vanaf begin van dit schooljaar hebben de bovenbouwleerlingen van de BSG met het thema The Roaring Twenties gewerkt. De thema's, stijlen en designs van de turbulente jaren van de vorige eeuw tot en met de jaren '20 van de 21e eeuw zijn bij de vakken beeldende vorming op geheel eigen wijze geïnterpreteerd en vormgegeven.
Een collectie van fashion, grafisch werk en tekeningen tot eigentijds design was in de tentoonstelling te bezichtigen, de disciplines waarin de leerlingen op de BSG zich kunnen specialiseren. Examenleerlingen met (tevens) het vak muziek, zullen de opening muzikaal opluisteren.

Klik hier voor een korte impressie van deze bijzondere expositie.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

Donderdag 13 januari

Online Ontmoetingsavond ouders groep 8

Uw zoon of dochter staat op het punt een middelbare school te kiezen. Als ouders wilt u natuurlijk samen met uw kind de juiste afweging maken.

Lees meer...

Maandag 17 januari

Online ouderavond ouders groep 8 Programmeren & Design

Extra ouderavond voor groep 8, die geheel in het teken staat van de Programmeer- en Designklas. Wat houdt deze klas in, waarom zou je voor deze klas kiezen, hoe ziet het lesprogramma eruit en welke kennis en vaardigheden komen aan bod?

Lees meer...

Vrijdag 4 februari

Online open Dag

Als je in groep 8 zit, moet je een middelbare school kiezen. Wij hopen dat je voor de BSG kiest. Maar dan wil je onze school natuurlijk eerst goed leren kennen. Dat kan op een heleboel manieren, maar vooral op de Open Dag

Lees meer...