Heb je altijd al een keer willen skiën? Dan is dit je kans om het te proberen! Op de baan van Il Primo krijg je les van een ski-instructeur. Van 16.00 tot 17.00 uur krijg je voor het eerst les op de lange latten. Voor materiaal wordt gezorgd, dus een helm en ski's worden voor je geregeld. Vanaf dinsdag 16 november kan je je inschrijven voor de les op 30 november voor de onderbouw van 16.00-17.00 uur. Zit je in de bovenbouw, dan schrijf je je in voor de les op 7 december. Wees er snel bij want vol=vol. (zie 'Activiteiten' in Magister op je computer op laptop. Lessen gaan voor!)

Wat staat er allemaal te gebeuren?

2 t/m 8 november

Kookworkshops restaurant ’t Sluisje

Leerlingen uit leerjaar 2 leren, onder de vriendelijke en professionele leiding van de koks en het bedienend personeel van restaurant ’t Sluisje, hoe het is om een compleet diner voor te bereiden. De hele middag werken de leerlingen aan de mise en place, leren ze professioneel tafels dekken, servetten vouwen, glazen inschenken, bedienen en uitgebreid koken. ‘s Avonds maken ze de gerechten af en serveren de gasten het zelfbereide luxe driegangendiner.

4 november

Blik Vooruit Kick-Off

De Kick-Off vindt plaats tussen 15.30 en 17.45 uur en is de start van het keuzeproces in het eindexamenjaar. Tijdens de Kick-Off krijgen onze examenkandidaten tijdens twee rondes voorlichting over opleidingen en beroepen. Er zijn ruim 40 oud-leerlingen van de BSG en beroepsspecialisten die de leerlingen enthousiast willen maken voor hun beroep of opleiding. Je kiest zelf welke uitleg je volgt over een opleiding of beroep dat je interessant vindt.