Dinsdag 30 november van 15.35 - 17.00 uur: Streetdance onder- en bovenbouw

Al jaren komt José Oliviera van dansschool MOVE uit Hoorn bij ons streetdance geven in leerjaar 4. Iedereen is altijd super enthousiast. Voor deze activiteit van BSG Sport+ hebben we hem weer weten te strikken. Grijp je kans en kom lekker dansen na je lessen. Maak plezier met elkaar en show je dancemoves. De activiteit duurt tot 17.00 uur! Schrijf je snel in via Magister op de computer, bij Activiteiten. Vol is helaas vol. 

Donderdag 9 december van 16.00-17.00 uur: Kickboksen bovenbouw

Kickboksen op kosten van school bij Tree11 in Alkmaar! Super leuk om te doen en je leert meteen de sportschool een beetje kennen. Op donderdag 9 december duurt de activiteit van 16.00-17.00 uur. En als je altijd al een keer hebt willen kickboksen, dan is dat natuurlijk geen reden om het niet te doen. Schrijf je vanaf 29 november in via Magister op de computer, bij Activiteiten. Vol is helaas vol. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

2 t/m 8 november

Kookworkshops restaurant ’t Sluisje

Leerlingen uit leerjaar 2 leren, onder de vriendelijke en professionele leiding van de koks en het bedienend personeel van restaurant ’t Sluisje, hoe het is om een compleet diner voor te bereiden. De hele middag werken de leerlingen aan de mise en place, leren ze professioneel tafels dekken, servetten vouwen, glazen inschenken, bedienen en uitgebreid koken. ‘s Avonds maken ze de gerechten af en serveren de gasten het zelfbereide luxe driegangendiner.

4 november

Blik Vooruit Kick-Off

De Kick-Off vindt plaats tussen 15.30 en 17.45 uur en is de start van het keuzeproces in het eindexamenjaar. Tijdens de Kick-Off krijgen onze examenkandidaten tijdens twee rondes voorlichting over opleidingen en beroepen. Er zijn ruim 40 oud-leerlingen van de BSG en beroepsspecialisten die de leerlingen enthousiast willen maken voor hun beroep of opleiding. Je kiest zelf welke uitleg je volgt over een opleiding of beroep dat je interessant vindt.