De afgelopen maanden hebben twee duo's met veel plezier en inzet gewerkt aan een project in het kader van BSG Excellent. Josefien en Anna uit Z3 mavo hebben zich verdiept in het onderwerp kosmologie; Zoey en Emma uit 3 havo hebben onderzoek gedaan naar de Franse geschiedenis en cultuur. Wekelijks mochten de leerlingen drie reguliere lesuren gebruiken om aan hun project te werken. Tijdens hun eindpresentatie op maandag 13 juni was goed te merken dat ze hun tijd nuttig hadden gebruikt: met dank aan drama docent Mareille van Straaten die ze een workshop presenteren had gegeven, verzorgden de leerlingen een spetterende presentatie over alles wat ze hadden geleerd over hun onderwerp. De aanwezige familie, vrienden en docenten waren onder de indruk en trots op het resultaat van de wekelijkse inspanning. Meer dan terecht was dan ook het certificaat dat zij na afloop in ontvangst mochten nemen!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

22 juni

KENNISMAKINGSDAG NIEUWE BRUGKLASSERS

Op woensdag 22 juni komen alle aanstaande brugklassers langs op de BSG om hun klas en mentor te ontmoeten, op de foto te gaan en een rondleiding te krijgen. Voor leerlingen die woensdag 22 juni verhinderd zijn, is er een alternatieve kennismakingsdag 1 week later, op woensdag 29 juni.

3 t/m 8 juli

Activiteitenweek

Van 3 t/m 8 juli worden allerlei activiteiten georganiseerd voor onze leerlingen zoals een excursie excursies naar Texel en Rivierengebied.

11 t/m 13 juli

Diploma-uitreikingen

Wij kijken uit naar de diploma-uitreikingen die op maandag 11,  dinsdag 12 en woensdag 13 juli worden georganiseerd in de aula en op het schoolplein. Alle examenkandidaten en hun ouders hebben een brief ontvangen over de tijden en locaties.