Zondagochtend 2 oktober doen wij als school weer mee met Rondje Bergen, een jaarlijks hardloopevenement. Net als de vorige editie (2019) lopen we met z'n allen de 5 kilometer. Zowel het personeel als alle leerlingen van de BSG kunnen zich hiervoor inschrijven. Hoe leuk is het, samen met je docenten een gezellige sportieve ochtend te beleven? Support is natuurlijk ook van harte welkom, mocht je niet kunnen of willen meelopen! Leerlingen kunnen zich via Magister (alleen op de computer of laptop) inschrijven onder het kopje 'Activiteiten'.

We verzamelen 's ochtends rond 10.15 uur op school. Iedere loper krijgt een BSG t-shirt om in te lopen en een startnummer. Rond 11.00 uur rennen we bij wijze van een warming-up richting het centrum van Bergen om vervolgens om 11.15 uur aan de start te verschijnen. Na afloop, rond 12.00 uur, staat er een drankje en wat fruit voor ons klaar in de personeelskamer. Doe je mee?

Wat staat er allemaal te gebeuren?

Dinsdag 30 augustus

Eerste schooldag

Op dinsdag 30 augustus start het nieuwe schooljaar met van 30 augustus t/m 2 september de introductieweek voor de brugklassen.

3 t/m 5 oktober

Brugklaskamp

Tijdens het brugklaskamp gaan de brugklassen gezellig met z’n allen naar Sint-Michielsgestel. Alle activiteiten staan in het kader van samenwerking en elkaar leren kennen. Klimmen en tokkelen, een sport- en spelmiddag, een maskerade van iedere klas, een reflectortocht door het bos ‘s avonds, een disco avond en als afsluiter van het kamp, als klap op de vuurpijl, een paar uurtjes vertier in een tropisch zwembad alvorens we terugkeren richting Bergen.

3 t/m 5 oktober

Activiteitendagen

Alkmaarexcursie GS klas 2
Slagwerkworkshop Muziek klas 2
Amsterdamexcursie AK klas 3
Rots & Water klas 3
PWS werkmiddagen  M4 
Outdoorsportdagen klas 4
Voorbereidingsmiddag no.1 Romereis A5
Amsterdamexcursie GS H5 + A6 
Excursie Rijksmuseum KuA H5 + A6