Maandag 3 oktober jl. vertrokken 145 brugklasleerlingen samen met hun 6 mentoren, 6 hulpmenmentoren, concierge Harry en enkele docenten op brugklaskamp. Met twee bussen reden we 's ochtends vroeg naar locatie de Zonnewende in Sint-Michielsgestel.

De eerste dag van het BSG Brugklaskamp was echt een topdag, voor sommigen letterlijk op hoog niveau. In het nettenpark op zes meter hoogte voetballen, skippyballen, rondspringen en klimmen. De creativiteit was ook van hoog niveau, de maskers zien er prachtig of heel eng uit. Na een spannende reflectortocht was het tijd om naar bed te gaan.

Op dag 2 werden de leerlingen wakker gemaakt door de hulpmentoren met behulp van luide speakers. Er stond weer een vol programma voor de boeg. We werkten in 2 rondes. De ene groep begon met sportspelletjes en kon na de les kiezen uit de workshops: graffitispuiten, Cajon, Grime, locatietheater of TikTok-dansles. Daarna draaiden de groepen om. Ook 's avonds stond er veel op de planning: de presentatie van de maskers en de superleuke disco. Al met al was het weer een enorm geslaagde dag.

Op de derde en tevens laatste dag van het brugklaskamp werd gezwommen in een heerlijk zwemparadijs alvorens de bussen rond 16.30 uur weer arriveerden in Bergen en de blije en vermoeide bruggers blij waren hun ouders en verzorgers weer te zien. Namens de begeleiding willen we alle bruggers bedanken voor hun enthousiaste deelname aan het brugklaskamp. Op Instagram, Facebook en TikTok staan foto's en filmpjes van het Brugklaskamp 2022-2023. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

19 december

Kerstdiner 4e klassen

Op maandag 19 december zijn alle vierder klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

20 december

Kerstdiner 5e en 6e klassen

Op dinsdag 20 december zijn alle vijfde en zesde klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

21 december

Kerstgala + Kerstdiner 3e klassen

Woensdag 21 december vindt het jaarlijkse Kerstgala voor derde klassen van de BSG plaats in 't Sluisje in Bergen. Alle leerlingen zijn van harte uitgenodigd om in hun mooiste kleding en feestelijke ambiance te proosten op de feestdagen.