Zondagochtend 2 oktober deden wij als school met een ploeg van 40 lopers/loopsters mee met Rondje Bergen. Deze loop, met zowel de start als de finish midden in het centrum, wordt gezien als de gezelligste loop van het seizoen in de omgeving van Bergen. Deze editie liepen leerlingen, ouders en collega's samen de 5 km. Een enkeling liep namens de BSG de 10 km afstand. De 5 km is een mooie afstand voor een loop voor de gezelligheid en ook voor de fanatiekelingen die een mooie tijd willen neerzetten. De BSG heeft het predicaat Gezonde School en daar past dit sportieve en sociale evenement goed bij. 

De deelnemers verzamelden voor de loop op school, waar voor iedereen een wit loopshirt met het schoollogo en een startnummer klaar lag. Tijdens de loop werden de deelnemers enthousiast aangemoedigd door de vele supporters achter de dranghekken. We feliciteren geschiedenisdocent Lineke Kroon en Frédérique uit havo 2 die de 1e en 2e plek behaalden bij de dames. Na afloop sloten we het geslaagde evenement af met een drankje en vers fruit voor alle BSG-deelnemers. We lopen nu al warm voor deelname aan de editie van Rondje Bergen van het volgende jaar. Klik hier voor een filmpje. 

 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

19 december

Kerstdiner 4e klassen

Op maandag 19 december zijn alle vierder klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

20 december

Kerstdiner 5e en 6e klassen

Op dinsdag 20 december zijn alle vijfde en zesde klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

21 december

Kerstgala + Kerstdiner 3e klassen

Woensdag 21 december vindt het jaarlijkse Kerstgala voor derde klassen van de BSG plaats in 't Sluisje in Bergen. Alle leerlingen zijn van harte uitgenodigd om in hun mooiste kleding en feestelijke ambiance te proosten op de feestdagen.