Leerlingen uit 5 havo en 6 atheneum met muziek als examenvak gingen op donderdag 13 oktober op excursie naar Het Concertgebouw in Amsterdam. In het Concertgebouw ontvingen de leerlingen en begeleidende docenten een rondleiding achter de schermen en werd een repetitie van het Concertgebouworkest bijgewoond. Dit orkest staat te boek als een van de beste orkesten ter wereld. Een grote eer dat wij hierbij aanwezig mochten zijn. De leerlingen kijken terug op een geslaagde dag en kunnen hun opgedane kennis en ervaringen inzetten voor het schoolexamen muziek in de tweede schoolexamenweek. Klik hier voor een filmpje. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

19 december

Kerstdiner 4e klassen

Op maandag 19 december zijn alle vierder klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

20 december

Kerstdiner 5e en 6e klassen

Op dinsdag 20 december zijn alle vijfde en zesde klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

21 december

Kerstgala + Kerstdiner 3e klassen

Woensdag 21 december vindt het jaarlijkse Kerstgala voor derde klassen van de BSG plaats in 't Sluisje in Bergen. Alle leerlingen zijn van harte uitgenodigd om in hun mooiste kleding en feestelijke ambiance te proosten op de feestdagen.