Deze week wagen onze 6 tweede klassen zich in de keuken van restaurant ‘t Sluisje. Per dag wordt één tweede klas tijdens workshops klaargestoomd voor een opdracht op gastronomisch gebied. Zo maken zij menukaarten, mise en place, leren zij bedienen en krijgen ze een uitgebreide kookles. Het bereiden van de maaltijd is voor de meeste leerlingen toch wel het spannendste facet. Samenwerken met echte koks in een professionele keuken zorgt voor een echte culinaire beleving! Ouders mogen vervolgens het resultaat van hun kroost keuren tijdens een overheerlijk 3-gangendiner. De reacties zijn louter positief! Klik hier voor een TikTok-filmpje van de kookworkshop van MH2A. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

19 december

Kerstdiner 4e klassen

Op maandag 19 december zijn alle vierder klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

20 december

Kerstdiner 5e en 6e klassen

Op dinsdag 20 december zijn alle vijfde en zesde klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

21 december

Kerstgala + Kerstdiner 3e klassen

Woensdag 21 december vindt het jaarlijkse Kerstgala voor derde klassen van de BSG plaats in 't Sluisje in Bergen. Alle leerlingen zijn van harte uitgenodigd om in hun mooiste kleding en feestelijke ambiance te proosten op de feestdagen.