Binnen het kader van het ontmoeten van experts uit het vakgebied (Meet the artist) zijn de leerlingen van de BSG via Museum Kranenburgh uitgenodigd om een exclusieve masterclass portretfotografie te volgen bij topfotograaf Bastiaan Woudt in zijn studio in Alkmaar. Hij fotografeert onder meer voor Harper’s Bazaar, British Vogue, New York Magazine and Numéro Paris. Speciaal voor de BSG maakte hij 1,5 uur tijd vrij om deze exclusieve workshop in zijn studio in Alkmaar te geven. Een bijzondere, leerzame middag met prachtige resultaten! Binnenkort volgt de online expositie op TikTok!

Wat staat er allemaal te gebeuren?

19 december

Kerstdiner 4e klassen

Op maandag 19 december zijn alle vierder klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

20 december

Kerstdiner 5e en 6e klassen

Op dinsdag 20 december zijn alle vijfde en zesde klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

21 december

Kerstgala + Kerstdiner 3e klassen

Woensdag 21 december vindt het jaarlijkse Kerstgala voor derde klassen van de BSG plaats in 't Sluisje in Bergen. Alle leerlingen zijn van harte uitgenodigd om in hun mooiste kleding en feestelijke ambiance te proosten op de feestdagen.