De eerste leerlingmiddag groep 8 van dit schooljaar zit erop! We hebben zo'n 400 leerlingen en 100 ouders in de school ontvangen. Veel docenten hebben proeflessen verzorgd voor de leerlingen van groep 8. In de aula werden ouders geïnformeerd over o.a. de nieuwbouw van de BSG.
Gemist? Er volgen nog twee leerlingmiddagen, op woensdag 11 januari en woensdag 8 februari. Aanmelden voor de leerlingmiddagen van januari en februari 2023 kan hier. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

19 december

Kerstdiner 4e klassen

Op maandag 19 december zijn alle vierder klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

20 december

Kerstdiner 5e en 6e klassen

Op dinsdag 20 december zijn alle vijfde en zesde klassers uitgenodigd voor een feestelijk Kerstdiner in het restaurant van Golfbaan Sluispolder. Dresscode: black tie.

21 december

Kerstgala + Kerstdiner 3e klassen

Woensdag 21 december vindt het jaarlijkse Kerstgala voor derde klassen van de BSG plaats in 't Sluisje in Bergen. Alle leerlingen zijn van harte uitgenodigd om in hun mooiste kleding en feestelijke ambiance te proosten op de feestdagen.