Architectenbureau BRTA heeft een filmpje gemaakt met een artist impression van de BSG Nieuwbouw aan de Rondelaan 34 in Bergen NH.

Klik hier om de artist impression-film te bekijken. 

We zijn zeer verheugd dat komend schooljaar de verbouwing op de BSG start; op de unieke locatie van onze school in het Bergerbos komt een prachtig nieuw gebouw! Het schoolgebouw wordt totaal vernieuwd en aangepast aan de moderne standaard, waardoor ons creatief onderwijs nog beter tot zijn recht zal komen. Tijdens de verbouwing vindt ons onderwijs plaats op een tijdelijke locatie, aan de Oudtburghweg, in de nabijheid van de huidige school in het dorp Bergen. Deze tijdelijke locatie wordt dusdanig voorbereid dat we de zo kenmerkende fijne, gemoedelijke sfeer en ons creatief uitdagend onderwijs kunnen voorzetten.

Meer weten? Op vrijdag 3 februari vertellen we er u graag over tijdens onze Open Dag van 14.00 tot 20.30 uur aan de Rondelaan 34 in Bergen NH. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

4 april

Modeshow

Dinsdag 4 april vind de jaarlijkse Modeshow plaats op de Berger Scholengemeenschap. Leerlingen van de brugklas tot en met 6 atheneum zullen zelfgemaakte creaties tonen op de grote catwalk. De eerste show begint om 18.30 uur, de tweede show om 20.00 uur. De toegang is gratis.

11 & 12 april

Schoolfotograaf

Op 11 en 12 april worden de jaarlijkse schoolfoto’s en klassenfoto’s gemaakt. Ook de examenklassen gaan met elkaar op de foto.

14 april

Eindexamen muziek

Voor de examenkandidaten examenkandidaten muziek is vrijdag 14 april een belangrijke dag. Op die dag vindt de afsluiting plaats van het praktische deel van hun examen muziek. Vanaf 19.30 uur treden zij op in de aula. Het belooft een mooie en muzikale avond te worden. De entree is gratis.

16 t/m 21 april

Excursies Rome en Berlijn

Van 16 t/m 21 april vertrekken onze leerlingen uit 5 atheneum voor een inspirerende, leerzame en gezellige buitenlandreis naar Rome, Italië. De leerlingen van 4 havo brengen die dagen een bezoek aan Berlijn, Duitsland. 
Via de facebookpagina van de BSG zullen alle ouders op de hoogte worden gehouden.

17 t/m 21 april

Excursie Ardennen

Voor de leerlingen van 3 mavo wordt ook dit schooljaar een reis naar de Belgische Ardennen georganiseerd. Tijdens de werkweek in de Ardennen zullen zij sportieve opdrachten en activiteiten ondernemen, waardoor de leerlingen elkaar goed leren kennen. De sportieve activiteiten zijn inspannend: zo zullen de leerlingen mountainbiken, kanovaren, wandelen, tokkelen en een touwparcours afleggen in boomtoppen. Naast de sportieve activiteiten zullen ook sociale aspecten een uitdaging zijn, zoals koken en boodschappen doen.