We zijn enorm trots op oud-leerling, thans BSG-docent en cabaretier Luuk Ransijn! In een bomvolle De Kleine Komedie in Amsterdam won hij het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling VACHT.  De jury kende de AKF Sonneveldprijs toe aan Luuk Ransijn en noemde de tweeëntwintigjarige kleinkunstenaar een “veelbelovend en authentiek cabarettalent” die “vanaf zijn opkomst het publiek voor zich weet in te nemen. (…) De voorstelling VACHT is een pleidooi voor de zachte kracht. Zijn beschrijvingen van alledaagse situaties maken de maatschappelijke druk die zijn generatie ervaart invoelbaar."

Luuk Ransijn komt als winnaar van de 36e AKF Sonneveldprijs in een rij van succesvolle voorgangers te staan onder wie Thomas Acda, Maarten van Roozendaal, De Vliegende Panters, Van der Laan en Woe, Yentl en de Boer en Stefano Keizers.

Luuk is samen met de andere finalisten Myrte Siebinga en Niek & Guy vanaf het najaar door het hele land te zien tijdens de finalistentournee. Meer informatie over de artiesten en de actuele speellijst is te vinden via www.akf.nl .

Wat staat er allemaal te gebeuren?

11 mei

Start eindexamens

Het CSE (centraal schriftelijk examen) begint op 11 mei 2023. Bekendmaking uitslag is op woensdag 14 juni 2023.

4 t/m 6 juni

Activiteitendagen

Van 4 t/m 6 juni worden allerlei activiteiten georganiseerd voor onze leerlingen zoals excursies naar Texel voor 5 vwo en naar het Rivierengebied voor 4 havo en 4 vwo.

6, 7 en 10 juli

Diploma-uitreikingen

Wij kijken uit naar de diploma-uitreikingen. 6 atheneum: donderdag 6 juli om 16.00 uur, 5 havo: vrijdag 7 juli om 16.00 uur en 4 mavo op maandag 10 juli om 16.00 uur.