Op 7 april was het dan weer zover, de 20ste editie van de modeshow van de BSG! Het hele schooljaar hebben brugklassen tot en met examenklassen hard gewerkt aan de collecties voor op de catwalk. In het atelier en textiellokaal zijn de afgelopen weken heel wat extra uren gemaakt om alles te perfectioneren en af te maken.

Tijdens de twee druk bezochte shows werden vol trots en zelfvertrouwen de ontwerpen getoond en het geheel werd soepel en origineel aan elkaar gepraat door de presentatoren van dit jaar: Anne en Charlotte. Naast werk uit de lessen zijn er ook drie meesterproeven van examenleerlingen getoond, collecties waar heel veel extra uren in gestoken is en dat was te zien! De spetterende show werd muzikaal en met dans opgeluisterd door Lucas, Teun en Quinty.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

11 mei

Start eindexamens

Het CSE (centraal schriftelijk examen) begint op 11 mei 2023. Bekendmaking uitslag is op woensdag 14 juni 2023.

4 t/m 6 juni

Activiteitendagen

Van 4 t/m 6 juni worden allerlei activiteiten georganiseerd voor onze leerlingen zoals excursies naar Texel voor 5 vwo en naar het Rivierengebied voor 4 havo en 4 vwo.

6, 7 en 10 juli

Diploma-uitreikingen

Wij kijken uit naar de diploma-uitreikingen. 6 atheneum: donderdag 6 juli om 16.00 uur, 5 havo: vrijdag 7 juli om 16.00 uur en 4 mavo op maandag 10 juli om 16.00 uur.