Voor de examenkandidaten van 4 mavo, 5 havo en 6 atheneum was vrijdag 14 april een belangrijke dag. Die avond deden zij hun examen muziek in een tot de nok toe gevulde aula. Net zoals voorgaande jaren was het niveau hoog en werden prachtige nummers gespeeld en gezongen en was het repertoire gevarieerd. Van klassieke stukken van Haydn en Yiruma tot meezingers van Dire Straits, the Beatles en Post Malone. Kay speelde Until I Found You van Stephen Sanchez op de vleugel en Ebel had de slotscène van de laatste James Bond voorzien van zijn eigen interpretatie van No time to die van Billie Eilish. We kijken terug op een prachtige avond en wensen alle examenkandidaten succes met hun eindexamen vanaf 11 mei. 

Wat staat er allemaal te gebeuren?

11 mei

Start eindexamens

Het CSE (centraal schriftelijk examen) begint op 11 mei 2023. Bekendmaking uitslag is op woensdag 14 juni 2023.

4 t/m 6 juni

Activiteitendagen

Van 4 t/m 6 juni worden allerlei activiteiten georganiseerd voor onze leerlingen zoals excursies naar Texel voor 5 vwo en naar het Rivierengebied voor 4 havo en 4 vwo.

6, 7 en 10 juli

Diploma-uitreikingen

Wij kijken uit naar de diploma-uitreikingen. 6 atheneum: donderdag 6 juli om 16.00 uur, 5 havo: vrijdag 7 juli om 16.00 uur en 4 mavo op maandag 10 juli om 16.00 uur.