Wat staat er allemaal te gebeuren?

27 juni

KENNISMAKINGSDAG NIEUWE BRUGKLASSERS

Op woensdag 27 juni komen alle aanstaande brugklassers langs op de BSG om hun klas en mentor te ontmoeten, op de foto te gaan en een rondleiding te krijgen. Voor leerlingen die woensdag 27 juni verhinderd zijn, is er een alternatieve kennismakingsdag 1 week later, op woensdag 4 juni.

27 & 29 juni

OPEN PODIUM

Woensdag 27 juni is er een open podium speciaal voor onze brugklassers. Leerlingen laten hun talenten zien op het gebied van zang, piano, drums, dans, voordracht en jongleren. Iedereen is welkom om te kijken. De aula van de BSG is vanaf 19.30 geopend. De entree is gratis. Vrijdag 29 juni is het open podium voor alle overige leerjaren. Het beloven twee muzikale en spetterende avonden te worden.

9 t/m 13 juli

ACTIVITEITENWEEK

Van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli staan voor alle klassen diverse activiteiten gepland. Van een schaaktoernooi en een bezoek aan Archeon voor de brugklassers, tot een voorstelling in theater De Vest voor de tweede en derde klassen. En van Project Samenhang, waaronder Kinetische Kunst in 2 en 4 atheneum tot workshops fotografie in 5 atheneum en een sportdag Hike voor alle derde klassen.

Leerlingen en docenten over de BSG

Leren is leuk. Je ontdekt van alles over de wereld om je heen, over onze geschiedenis, slimme formules, wat je in je mars hebt en waar je misschien nog niet zo goed in bent. Je leert keuzes maken, in wat je wel en niet wilt. Wij wakkeren de nieuwsgierigheid aan, met inspirerende lessen, kan lastige vraagstukken waar je je tanden in zet, met boeiende onderzoeken en leuke excursies.

‘Van bevlogen leraren leer je de mooiste dingen’